Kick-off van een mooie samenwerking met enthousiaste ondernemers!

Flachsfotografie is met Corrie en Jack Hermes van Hermes appartementen https://www.hermesappartementen.nl/ een mooie samenwerking aangegaan!

De samenwerking gaat in overleg met de ondernemer en er worden 1 of meerdere canvassen met omgevingsfoto’s van Flachsfotografie uitgeleend aan de ondernemer, die de canvassen op een mooie plek in zijn of haar onderneming plaatst, zodat ook hun gasten/klanten de canvassen als decoratie kunnen bekijken.

Dus een mooie aanwinst aankleding/decoratie voor de ondernemer en voor Flachsfotografie een mooie reclame!
Heb je ook als ondernemer interesse in deze unieke samenwerking ga naar contact en vul het formlier in en ik stuur je uitgebreide info over deze unieke samenwerking!

Corrie en Jack van Hermes appartementen te Vilt, bedankt voor de samenwerking!

Ook Hella Meisen van Praktijk Hella heeft 2 canvassen te leen gekregen. http://www.praktijkhella.nl/

P.S. De Canvassen zijn uiteraard ook te koop! 50 x70cm € 75.- 60 x 80cm € 85.- 80 x 120cm € 135.- 100 x 150cm € 175.- Wil je meer informatie, zoek een foto uit op omgevingsfoto's en vul het contact formulier in!

Of nog sneller, klik op de Whatsappknop links!

Bedankt Hella van PraktijkHella te Vilt!

Hier beneden staan  enkele voorbeelden van omgevingfoto's die ik als canvas kan uitlenen, onder omgevingfoto's  via de home pagina, staan er nog meer foto's .
Heb je interresse of wil je nog meer informatie dan vul a.u.b. het contact formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Tot gauw,
Evelien van Flachsfotografie.