Nu ook verkrijgbaar, Textielframe
Voor al uw wandbekledingen bijvoorbeeld wanden van hotelkamers, appartementen of lobby's, in uw restaurant, uw winkel of etalage en nog veel meer toepassingen.
door de eenmalige aanschaf van een frame, in 2 maten,19 mm of 27 mm, in 3 kleuren, wit ,grijs of zwart en in wandbevestiging,hangend of vrijstaand te verkrijgen, kunt u naderhand uw textieldoek altijd weer vervangen of veranderen, bijvoorbeeld als u acties heeft, seizoenen, en nog veel meer, dus alle reclame uitingen ie u zich maar kunt bedenken!
U kunt een abonnement afsluiten, vanaf minimaal 2 textieldoeken per jaar inclusief fotobestand, opmaak en design.
(De prijzen van het abonnement kan verschillen door de grootte van het doek en het aantal doeken per jaar!)
Neem contact met mij op Via de Whats-App knop links en ik kom vrijblijvend bij u langs!
Info over het textieldoek.
is gecertificeerd B1 brandwerend
Onze leverancier gebruikt voor dit materiaal milieuvriendelijke inkten die vrij zijn van oplosmiddelen (V.O.S./V.O.C. vrij).
Het textieldoek  is een matte polyester en is brandwerend. Het textieldoek is bovendien ook gewoon te wassen en te strijken, dus duurzaam in het gebruik.
Gebruik Indoor en outdoor
Extra Informatie, Door zijn mooie uitstraling en perfecte hoge resolutie prints is het geschikt voor gebruik in textielframes met gebruik van een platte pees, als podiumdoek, banieren, pop-up systemen en nog veel meer.
Bedrukking Enkelzijdige bedrukking

Omgevings foto's zijn ook als afdruk verkrijgbaar, ga naar de onderkant van deze pagina en klik op contact en vul het formulier in wat je wensen en geef aan in welke maat je de foto wilt kopen.
Dit zijn ook enkele foto's die als uitleenproject(zie samenwerking ondernemers) uitgekozen kunnen worden voor op een canvas! Voor meer informatie even klikken op contact, onderaan de pagina en vul het contact formulier in!

P.S. De Canvassen zijn uiteraard ook te koop! 50 x70cm € 110.- 60 x 80cm € 120.- 80 x 120cm € 170.- 100 x 150cm € 210.- ( inclusief foto)Wil je meer informatie, zoek een foto uit op omgevingsfoto's en vul het contact formulier in!
Of nog sneller, klik op de Whats-app knop links!