Wil jij ook een Communie Shoot op locatie, op deze feestelijke dag van je zoon of dochter?

Boek mij  heel makkelijk via de WhatsApp knop of klik op de  onderstaande rode knop contact en vul het contact formulier in.

Ik kom naar jullie toe op een afgesproken tijd ( na de kerk) en ik zal een aantal foto's maken, jullie krijgen de bewerkte fotobestanden via we transfer gestuurd.

Jullie bepalen wie er op de foto komt, familie en vrienden! Dit kan ter plaatse besproken worden.

De shoot kost € 150.- inclusief 10 bewerkte fotobestanden ( deze bestanden krijg je een aantal dagen na de shoot,via we-transfer), op locatie binnen een straal van 20 km vanaf  Valkenburg aan de Geul.

Na een bevestiging via mail of WhatsApp maak je vooraf de kosten van de Communie Shoot over op NL84 INGB 0008 1305 03 onder vermelding van van de voornaam en achternaam van de communicant en locatie.

 

 

Ook kun je vooraf de communie een Communiefotobedankt Shoot boeken. Ik ga met jullie foto's maken (buiten), op locatie in Sibbe en of in de studio.

De shoot duurt ongeveer 45 min, jullie krijgen dan 10 bewerkte fotobestanden, deze bestanden krijg je een aantal dagen later, via we-transfer.

De shoot kost € 150.- en kan in de studio voldaan worden of van te voren overmaken nadat jullie een bevestiging via mail of WhatsApp.

Boek mij  heel makkelijk via de WhatsApp knop of klik op de  onderstaande rode knop contact en vul het contact formulier in.

of ga je voor een combi dan is de prijs € 275.-